NAPOLI HEERS

NAPOLI HEERS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 459 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Napoli Heers. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 19:55 Altijd telaat meer dan 1.30 en was al koud
28 aug 2022 om 20:00 Zeer snelle levering, lekkere pizza en kebab
25 aug 2022 om 20:58 Zeer vriendelijk en nog goed warm
10 aug 2022 om 21:50 Volgende keer graag meer roomsaus erbij. Pasta was erg droog, jammer!!
8 aug 2022 om 15:34 Tevreden zoals altijd!
25 jun 2022 om 23:55 Om 17:57 online besteld. Om 19:00 nog steeds geen levering; gebeld om te vragen wat de status van mijn bestelling is. Dan nog een half uur moeten wachten voor de levering.
23 jun 2022 om 20:34 Order: 17.30 en betaald Om 19.20 gebeld waar blijft bestelling 19.50 levering met vraag opnieuw te betalen. Rond uit schandalig en communicatie 00000 Zeer onteveden klant
22 jun 2022 om 1:28 Beetje langer moeten wachten dan aangegeven maar alles was in orde. Lekkere kebab en nog knapperige frietjes.
9 jun 2022 om 21:04 Ik bestel geregeld daar en het gebeurt vaker dat het eten niet warm is zeker bij de broodjes die ik dan in de microgolf moet opwarmen. Er was ook een enorm verschil in grote van de broodjes ik had veel en de ander was de helft kleiner. Lange wachttij
6 jun 2022 om 20:57 Je n ai pas recu ma commande. Pourriez vous me remboursez ?
5 jun 2022 om 20:31 Iedere keer opnieuw wordt er belooft op een bepaald tijdstip te leveren, nu alweer 40 minuten bovenop de vooropgestelde tijd moeten wachten… dit is echt een jammere zaak, jammer dat ik tegen de vriendelijke bezorger alweer moest klagen.