NAPOLI HEERS

NAPOLI HEERS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 449 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Napoli Heers. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 23:55 Om 17:57 online besteld. Om 19:00 nog steeds geen levering; gebeld om te vragen wat de status van mijn bestelling is. Dan nog een half uur moeten wachten voor de levering.
23 jun 2022 om 20:34 Order: 17.30 en betaald Om 19.20 gebeld waar blijft bestelling 19.50 levering met vraag opnieuw te betalen. Rond uit schandalig en communicatie 00000 Zeer onteveden klant
22 jun 2022 om 1:28 Beetje langer moeten wachten dan aangegeven maar alles was in orde. Lekkere kebab en nog knapperige frietjes.
9 jun 2022 om 21:04 Ik bestel geregeld daar en het gebeurt vaker dat het eten niet warm is zeker bij de broodjes die ik dan in de microgolf moet opwarmen. Er was ook een enorm verschil in grote van de broodjes ik had veel en de ander was de helft kleiner. Lange wachttij
6 jun 2022 om 20:57 Je n ai pas recu ma commande. Pourriez vous me remboursez ?
5 jun 2022 om 20:31 Iedere keer opnieuw wordt er belooft op een bepaald tijdstip te leveren, nu alweer 40 minuten bovenop de vooropgestelde tijd moeten wachten… dit is echt een jammere zaak, jammer dat ik tegen de vriendelijke bezorger alweer moest klagen.
3 jun 2022 om 19:45 Soms wat langer wachte maar vandaag heel snel en zoals altijd heel lekker en goed verzorgt
27 mei 2022 om 8:13 Eten was lekker maar 2 uur alvorens het werd bezorgd is wel lang.
26 mei 2022 om 22:23 Eten was goed Maar de levering was minder. Dit is al de 2de keer dat dit gebeurd dat je bijna een uur op u eten moet wachten dan dat het op het afgesproken uur wordt geleverd
26 mei 2022 om 21:56 Onze wachttijd was 60 min. De bezorgtijd uiteindelijk was 90 min. De opmerkingen die we bij ons bestelling plaatste waren niet toegepast. Wel jammer.
16 mei 2022 om 12:17 Zeer vriendelijke en correcte levering